25.03.2026 06:23

Erol Köse’nin 3 ay önceki ses kaydı: Hakkınızı helal edin

Önceki gün son yolculuğuna uğurlanan Erol Köse’nin 3 ay önce avukatına vasiyeti ile ilgili attığı ses kaydı ortaya çıktı.

İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı olan Maslak’ta Ağaoğlu 1453 Konutları’nda 16. kattan aşağıya düşen 61 yaşındaki ünlü yapımcı Erol Köse’nin, ölümünden yaklaşık 3 ay önce avukatı Betül Bedir’e gönderdiği ses kaydı ortaya çıktı.

“HER AN HER ŞEY OLABİLİR”

TV100’ün haberine göre Köse ses kaydında, “Vasiyetimdir bana bir şey olsa bile kızım haberdar durumdan, yatırmayı unutmayın. Hakkınızı helal edin. Ben kötüyüm, her an her şey olabilir Allah korusun. Size güvenim sonsuz Betül Hanım, saygılarımla” dedi.

“MECBURUM”

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Erol Köse’nin evinde el yazısıyla yazılmış not da bulmuştu. Notta ‘ALS hastalığımdan dolayı mecburdum, sorumluluk benim. Kedime iyi bakın’ ifadeleri dikkat çekti.

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi


Bu konu tarafından 2 gün önce paylaşıldı.

Etiketler: , , , , ,


⚠️ Son Dakika

  • Güncel Haberler
  • Dünyadan Haberler
  • Spor Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Sağlık Haberleri
  • Son Dakika

👥 Online Haber

Online Haberler, siyaset, güncel olaylar, iş dünyası, spor, kültür ve eğlence gibi çok çeşitli konuları ele alan önde gelen bir Türk haber sitesidir. Deneyimli gazeteciler ve editörlerden oluşan bir ekiple Online Haberler, okuyucularına zamanında yüksek kaliteli ve doğru haberler sunar. Web sitesi, ulusal ve uluslararası haberlerin kapsamlı kapsamıyla bilinir ve okuyucularına dünyayı şekillendiren önemli olaylar hakkında güncel bilgiler sağlar. Online Haberler ayrıca, izleyicilerine karmaşık konulara ilişkin içgörü sağlayan çeşitli alanlardaki uzmanlardan analiz parçaları ve görüş makaleleri sunar. Web sitesinin kullanıcı dostu arayüzü, okuyucuların farklı bölümlerde gezinmesini ve aradıkları bilgileri hızla bulmasını kolaylaştırır. Genel olarak Online Haberler, güncel olaylar hakkında bilgili ve kapsamlı raporlama arayanlar için güvenilir bir haber kaynağıdır.