05.10.2025 20:35

Stanimir Stoilov: Kesinlikle çok daha iyi olmamız lazım
Stanimir Stoilov: Kesinlikle çok daha iyi olmamız lazım

Göztepe, Süper Lig’in 8. haftasında konuk ettiği Başakşehir’i 1-0 yendi.

Maçın ardından Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, açıklamalarda bulundu.

Stoilov, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, çok güçlü ve iyi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

“FUTBOL TARZIMIZDAN ÇOK HOŞLANMADIM”

Başakşehir karşılaşmasının iç sahada oynadıkları en iyi maç olmadığını kaydeden Stoilov, şöyle konuştu:

Bugün maç içerisindeki futbol tarzımızdan çok hoşlanmadım, bu beni çok tatmin etmedi. Ama biraz önce belirttiğim gibi 3 puan bizim adımıza çok önemli ve bunu kazandığımız için çok mutluyum. Çok iyi savunma yaptık ama hücum anlamında kesinlikle gelişmemiz gerekiyor. Orada yine sıkıntılar vardı, bununla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Öndeki oyuncularımızın performansının gelişmesi gerekiyor. Takımın üzerinde gereğinden fazla bir baskı vardı diyebiliriz. Oyuncular belki de bu maçın önemini, kazanmaları gerektiğini bildikleri için kendilerini böyle bir baskı altında hissetti. Ama Göztepe’de oynayan bir oyuncu ve büyük takımlarda oynayan oyuncular kesinlikle bu baskı altında oynamayı bilen oyunculardır.

“ONLAR BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Stoilov, taraftarın her zaman yanlarında olduğunu ancak alınan cezaların sona ermesi gerektiğini belirterek, “Onlar bizim için çok değerli. Bugün aslında baktığınızda zaman zaman biraz sıkıcı bir ortam oluştu. Bu, bizim alışık olmadığımız bir ortam. Biz kesinlikle taraftarlarımızla her maçı coşkulu bir şekilde, stadımız dolu bir şekilde oynamaya alıştık. Umarım gelecek maç hepsi tekrar gelir ve ailecek tekrar o coşkulu ortamı beraber yansıtırız.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK DAHA İYİ OLMAMIZ LAZIM”

Hücumda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini tekrarlayan Stoilov, “Daha öz güvenli olmalıyız. Yakaladığımız fırsatları daha iyi değerlendirmeliyiz. Aynı zamanda geliştirmemiz gereken bir diğer nokta da duran toplar. Şu ana kadar mağlup olmadık ama ben şu an için olduğumuz noktaya baktığımda istediğim, varmak istediğim noktadan çok uzağım. Kesinlikle çok daha iyi olmamız lazım.” diye konuştu.


Bu konu tarafından 5 ay önce paylaşıldı.

Etiketler: , , , , ,


⚠️ Son Dakika

  • Güncel Haberler
  • Dünyadan Haberler
  • Spor Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Sağlık Haberleri
  • Son Dakika

👥 Online Haber

Online Haberler, siyaset, güncel olaylar, iş dünyası, spor, kültür ve eğlence gibi çok çeşitli konuları ele alan önde gelen bir Türk haber sitesidir. Deneyimli gazeteciler ve editörlerden oluşan bir ekiple Online Haberler, okuyucularına zamanında yüksek kaliteli ve doğru haberler sunar. Web sitesi, ulusal ve uluslararası haberlerin kapsamlı kapsamıyla bilinir ve okuyucularına dünyayı şekillendiren önemli olaylar hakkında güncel bilgiler sağlar. Online Haberler ayrıca, izleyicilerine karmaşık konulara ilişkin içgörü sağlayan çeşitli alanlardaki uzmanlardan analiz parçaları ve görüş makaleleri sunar. Web sitesinin kullanıcı dostu arayüzü, okuyucuların farklı bölümlerde gezinmesini ve aradıkları bilgileri hızla bulmasını kolaylaştırır. Genel olarak Online Haberler, güncel olaylar hakkında bilgili ve kapsamlı raporlama arayanlar için güvenilir bir haber kaynağıdır.