04.02.2026 13:14

İstanbul’da kaldırıma park edilen aracın fotoğrafını çeken zabıtaya yumruklu saldırı

İstanbul Avcılar’da, kaldırıma park edilen ve yaya geçişini engellediği belirtilen otomobil, belediye çağrı merkezine şikayet edildi.

İhbar üzerine adrese giden zabıta ekipleri, 4 tekerleği de kaldırım üzerinde bulunan otomobilin kaldırılmasını istedi.

ARAÇ SAHİBİ İLE ZABITA ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

Aracını park edecek yer bulamadığı için mecburen kaldırıma bıraktığını söyleyen sürücü ile zabıta ekipleri arasında tartışma çıktı.

Aracın kaldırılmaması üzerine cezai işlem uygulamak amacıyla otomobilin fotoğrafını çekmek isteyen zabıta memuru Volkan Yılmaz ile araç sahibi arasında arbede yaşandı.

MEMURA YUMRUKLARLA SALDIRDILAR

Araç sahibi, Yılmaz’ın telefonunu alarak yere fırlatıp kırdı.

Çıkan arbedede Yılmaz’ın kendisine kafa attığını öne süren araç sahibi ve arkadaşı, Yılmaz’a yumruklarla saldırdı.

DARP SONUCU KAŞI YARILDI

Kavgada kaşı yarılan Yılmaz, ekip arkadaşları tarafından Murat Kölük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kısa süre önce by-pass ameliyatı olduğu öğrenilen zabıta memuru Volkan Yılmaz’ın kaşına iki dikiş atıldığı belirtildi.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Hastanede tedavisi süren Yılmaz’ı ziyaret eden Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Karakoç, doktorlardan bilgi aldı.

Volkan Yılmaz’ın hastane polisine şikayeti üzerine olaya karışan 3 kişinin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

“SİNKAFLI SÖZLERLE BİZİ KOVMAYA ÇALIŞTI”

Zabıta Volkan Yılmaz, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Vatandaşın kaldırım üzerine araç parkı şikayeti üzerine adrese gittik. 4 tekerleğiyle kaldırım üzerinde olan aracı gördük.

Araç sahibi başka araç park edecek yer olmadığını öne sürerek kaldırmadı. Kaldırmadığı takdirde cezai işlem başlatacağımızı söyledik.

Bunun üzerine sinkaflı sözlerle bizi kovmaya çalıştı. Araç plakasını telefonla çekmek isterken telefonu elimden aldı. Telefonu vermesini söyledim, vermeyince aramızda itişme yaşandı.

Telefonu yere fırlatarak kırdı, sonrasında kavga başladı. Kısa süre önce by-pass ameliyatı oldum. 4 damarım değişti. Şimdi kaşım yarıldı, iki dikiş atıldı. Burnumda kanama oldu.


Bu konu tarafından 5 gün önce paylaşıldı.

Etiketler: , , , , ,


⚠️ Son Dakika

  • Güncel Haberler
  • Dünyadan Haberler
  • Spor Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Sağlık Haberleri
  • Son Dakika

👥 Online Haber

Online Haberler, siyaset, güncel olaylar, iş dünyası, spor, kültür ve eğlence gibi çok çeşitli konuları ele alan önde gelen bir Türk haber sitesidir. Deneyimli gazeteciler ve editörlerden oluşan bir ekiple Online Haberler, okuyucularına zamanında yüksek kaliteli ve doğru haberler sunar. Web sitesi, ulusal ve uluslararası haberlerin kapsamlı kapsamıyla bilinir ve okuyucularına dünyayı şekillendiren önemli olaylar hakkında güncel bilgiler sağlar. Online Haberler ayrıca, izleyicilerine karmaşık konulara ilişkin içgörü sağlayan çeşitli alanlardaki uzmanlardan analiz parçaları ve görüş makaleleri sunar. Web sitesinin kullanıcı dostu arayüzü, okuyucuların farklı bölümlerde gezinmesini ve aradıkları bilgileri hızla bulmasını kolaylaştırır. Genel olarak Online Haberler, güncel olaylar hakkında bilgili ve kapsamlı raporlama arayanlar için güvenilir bir haber kaynağıdır.