26.02.2026 01:35

Aydın’da uçurumda bulunan cesetle ilgili 4 tutuklama

geçen pazartesi günü Davutlar Mahallesi Nallıca mevkisinde Acil Çağrı Merkezine saat 11.29’da uçurumda hareketsiz yatan bir kişi olduğu yönünde ihbar yapıldı.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin güçlükle ulaştığı noktada yapılan kontrolde, kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemede, hayatını kaybeden kişinin Mehmet Çiftçi (46) olduğu tespit edildi.

9 ŞÜPHELİDEN 4’Ü TUTUKLANDI

Yapılan soruşturma sonrası Mehmet Çiftçi’nin arkadaşlarıyla birlikte define aradığı, patlatılan dinamit nedeniyle hayatını kaybeden Çiftçi’nin cesedinin uçurumdan atıldığı şüphesi üzerine 9 kişi gözaltına alındı.

Bugün sabah saatlerinde Söke Adliyesine sevk edilen 9 şüpheliden, Mehmet Çiftçi’nin eşi G.Ç. ile oğlu U.Ç.’nin de aralarında bulunduğu 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden Atilla T., Ercan P., Haluk C. ve Onur Ö. ise tutuklandı.

“BİR MEZARI OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM”

Mehmet Çiftçi’nin eşi G.Ç.’nin jandarmadaki ifadesinde şöyle dedi:

“Atilla T. eşimin telefonunu aldı ve şifresini bana açtırdı. İçerisinde bulunan görüşmeleri ve mesajları sildi, telefonu geri yerine koydu. Daha sonra telefon sinyallerinin belli olmaması için Atilla T., ‘Biz İzmir’e gidelim, sen daha sonra eşin hakkında kavga ettik, yanımdan ayrıldı ve daha önceden intihara teşebbüs ettiğini söyleyerek müracaatta bulun’ diyerek ayrıldılar. Ben eşime ne yaptıklarını sordum. Atilla T. bana, ‘Uçurumdan yolun kenarına attık’ dedi ve ‘Ya hapse gireceksin ya da böyle olacak’ dedi. Ben de bunun üzerine içimin rahat olmadığını, eşimin bir çöp gibi bir yere atılmaması gerektiğini, bir mezarı olması gerektiğini söyledim. Daha sonra olay yerinden hep birlikte ayrıldık”

Olayın şokuyla ne yapacağını bilemediği için o gün söylenenleri kabul ettiğini öne süren G.Ç.’nin pişmanlık duyduğu ve eşinin orada bırakılmasına neden olan kişilerden de şikayetçi olduğu kaydedildi.

Öte yandan tutuklanan şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)


Bu konu tarafından 5 gün önce paylaşıldı.

Etiketler: , , , , ,


⚠️ Son Dakika

  • Güncel Haberler
  • Dünyadan Haberler
  • Spor Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Sağlık Haberleri
  • Son Dakika

👥 Online Haber

Online Haberler, siyaset, güncel olaylar, iş dünyası, spor, kültür ve eğlence gibi çok çeşitli konuları ele alan önde gelen bir Türk haber sitesidir. Deneyimli gazeteciler ve editörlerden oluşan bir ekiple Online Haberler, okuyucularına zamanında yüksek kaliteli ve doğru haberler sunar. Web sitesi, ulusal ve uluslararası haberlerin kapsamlı kapsamıyla bilinir ve okuyucularına dünyayı şekillendiren önemli olaylar hakkında güncel bilgiler sağlar. Online Haberler ayrıca, izleyicilerine karmaşık konulara ilişkin içgörü sağlayan çeşitli alanlardaki uzmanlardan analiz parçaları ve görüş makaleleri sunar. Web sitesinin kullanıcı dostu arayüzü, okuyucuların farklı bölümlerde gezinmesini ve aradıkları bilgileri hızla bulmasını kolaylaştırır. Genel olarak Online Haberler, güncel olaylar hakkında bilgili ve kapsamlı raporlama arayanlar için güvenilir bir haber kaynağıdır.