09.02.2026 11:31

Devlet Bahçeli’den önemli açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi, kuruluşunun 57. yılını kutluyor.

“Şanla şerefle 57. yıl” temasıyla düzenlenen program Ankara’da ATO Congresium’da gerçekleşiyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, programda önemli açıklamalarda bulunuyor. 

İşte Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan satırbaşları: 

Türk milleti sevdalısı değerli ülküdaşlarım, saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendiler, asaletin, cesaretin ve dirayetin sembolü sevgili bozkurtlar, asenalar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 57 yıllık şanı ve şerefiyle, 57 yıllık ilkesi ve ahlakıyla, 57 yıllık inancı ve yetenekleriyle, 57 yıllık hayali ve hedefleriyle tek yürek olmuş, kenetlenmiş bir hâlin aydınlığında bekliyor, hepinizi kemal-i hürmet ve sevgiyle selamlıyorum.

Ekranların başında bizleri izleyen aziz milletimizin her güzel insanına, gönül ve kültür coğrafyalarımızda hayat mücadelesi veren her kardeşimize en halisane duygularımla birlikte saygı ve sevgilerimi sunuyor, esenlikler diliyorum, şanla ve şerefle icra edilen 57. Yıl programımızın düzenlenmesinde emeği geçen her arkadaşıma, her kardeşime teşekkür ediyor, hepinize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisinin 57. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle göndermiş olduğu, Türk bayrağı motifinde hazırlanmış, 57. yıla ithafen 57 gülün yer aldığı tebrik çiçeğinden dolayı zatı devletlerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. 

Allah’tan niyaz ediyorum ki davamızı ve dava arkadaşlarımızı gördüklerinden geri koymasın, milliyetçi ülkücü hareketi mahcup ettirmesin, mağlubiyetlerin kumdağına düşürmesin. Bağımsız vicdanımızla barışsever zihniyetimizle Türk Tarih ve Kültürüne muazzam bağlılığımızla 57 yıllık maziyi geride bıraktık. On yılların tozunu yuttuk ama hain oyunları yutmadık.

“BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK”

Milli birlik ve kardeşliğimizin testini hiç kırdırmadık. Kara sevdalısı olduğumuz milletimize hizmet ederken karşılık beklemedik. Bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Her insanı Allah için sahiplendik, bağrımıza sıkıca bastık. Her şeyin bir vakti vardır dedik. Bazen yalnız kaldık aldırmadık. Zor ve çetin yıllarda ayazı yedik.

Zulme, zillete yenilmedik. Pusulara, tuzaklara, oyunlara asla pes etmedik, tamam demedik. Dün neysek bugün de oyuz. duruşumuzda değişiklik görülmedi. Adil olmak için adaleti sevmek nasıl yetmezse, ülkücü olmak için de sadece milleti seviyormuş gibi görünmek yetmeyecektir

AYRINTILAR GELİYOR…


Bu konu tarafından 12 saat önce paylaşıldı.

Etiketler: , , , , ,


⚠️ Son Dakika

  • Güncel Haberler
  • Dünyadan Haberler
  • Spor Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Sağlık Haberleri
  • Son Dakika

👥 Online Haber

Online Haberler, siyaset, güncel olaylar, iş dünyası, spor, kültür ve eğlence gibi çok çeşitli konuları ele alan önde gelen bir Türk haber sitesidir. Deneyimli gazeteciler ve editörlerden oluşan bir ekiple Online Haberler, okuyucularına zamanında yüksek kaliteli ve doğru haberler sunar. Web sitesi, ulusal ve uluslararası haberlerin kapsamlı kapsamıyla bilinir ve okuyucularına dünyayı şekillendiren önemli olaylar hakkında güncel bilgiler sağlar. Online Haberler ayrıca, izleyicilerine karmaşık konulara ilişkin içgörü sağlayan çeşitli alanlardaki uzmanlardan analiz parçaları ve görüş makaleleri sunar. Web sitesinin kullanıcı dostu arayüzü, okuyucuların farklı bölümlerde gezinmesini ve aradıkları bilgileri hızla bulmasını kolaylaştırır. Genel olarak Online Haberler, güncel olaylar hakkında bilgili ve kapsamlı raporlama arayanlar için güvenilir bir haber kaynağıdır.